Mint minden vállalkozásnak, a Mi csapatunknak is meg kellett határoznia az alapvető céljain túl, azokat az elveket, amik a későbbiekben gerincét adhatják a közös munkának. Számunkra, ez az alapvető elv, a megújuló energia felhasználás népszerűsítése. Ezen cél szolgálatában, csak olyan energetikai korszerűsítési projekt management munkát vállalunk el, ami ezt az elvet követi. Vagyis a klasszikus hőszigetelés és ablakcsere mellett, csak az elektromos fűtési rendszerek, és ezzel együtt a napelem rendszerek kiépítését vállaljuk.

kep2

Hőszigetelés

A hőszigeteléssel akadályozzuk meg, hogy a lakóépület belső tereiből ne szivárogjon a kinti szabad területekre az értékes hőenergia, a meleg levegő. Konklúzió: egy helyesen megválasztott és jól kivitelezett hőszigetelési rendszer, akár 20-40%-ban csökkentheti fűtési kiadásainkat, ráadásul a nyári időszakban biztosíthatja a hűvösebb beltéri hőérzetet.
Érdekel
kep4

Fűtés korszerűsítés

Amennyiben Ön még például a Hérás-korszak fűtési “csodáit” kénytelen használni, van egy jó hírünk: igazán minimális költségek mellett tud ma már kivételes minőségű, alacsony havi fenntartási díjú, mégis környezetbarát elektromos fűtési technológiára, így akár infrapanelre váltani.
Érdekel
kep3

Nyílászáró csere

A megfelelő nyílászárok, tehát ajtók, ablakok beszerzése, még a falak megfelelő hőszigetelésénél is nagyobb mértékben garantálhatják a lakóingatlan tökéletes hőtartását. Érdekesség: ma már akár bonyolult bontási munkálatok nélkül is képes a kivitelező szakma a nyilászárok kicserélére.
Érdekel
kep1

Megújuló energia

Nincs ebben semmi mágia, vagy varázslat. Ma már nem csak a gazdag vállalkozó kedvűek kivàltsága, hanem a kötelező és ígéretes jövő. A csúcsán az egyik legoptimálisabb “ingyen-energia” forrással, a napelem rendszerekkel. Ismerje meg őket, azzal nem veszíthet.
Érdekel

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció díjmentes, pár adat megadásával megteheti az első lépést

Kiemelt partnereink

Minőség és megbízhatóság
BB Industry Kft // Generál kivitelezés
WARM Kft. // szigeteléstechnika
NEW